Telefonos megrendelés 0040 711 925 160 Contul meuRólunkKapcsolatba lépni
MeniuCaută
amthealthinvest.hu
Kolloid ásványok
Nova Ezüstkolloid 110ppm | Pure Alchemy
KedvencekProducător >>
Nova Ezüstkolloid 110ppm | Pure Alchemy

Nova Ezüstkolloid 110ppm | Pure Alchemy

11,011 HUF

SKU: 6426556777328

Mennyiség:

 

 

480 ml

Descriere
  • A Nova strukturált vízzel előállított, maximális tisztaságú ezüstkolloid (A Nova 100% -ban természetes ásványi anyag pótló vezető, ezüst ion részecskék keverékének formájában).
  • Szerkezetéből adódóan a biohasznosulás rendkívül magas, a részecskék átlagos mérete kisebb, mint 2 nm.
  • Magas ezüsttartalom - 110 ppm;
  • Mint minden hasonló ezüst szortiment (gyakorlatilag színtelen), a Nova iontartalma 30-40% (gyártásonként kissé változó).
  •  

 

A Nova íze semleges, kissé fémes/keserű.

 

Hasznos tulajdonságok erőteljes kombinációja!

  

A Nova a kis részecskeméretet a tényleges koncentrációval ötvözi, így maximális, teljes aktív hatással rendelkező kolloid keletkezik.

Végül, de nem utolsósorban a víz polimodális strukturálása (fizikai és energetikai) megsokszorozza ennek az ezüstkolloid szortimentnek a hatékonyságát 5 és 10 közötti faktorrall (összehasonlítva egy olyan ezüstkolloiddal, amelyre strukturálást nem alkalmaznak).

A fizikai strukturálást örvény típusú mozgásokkal érik el, az energetikait pedig elektromágneses mezők valósítják meg biológiailag aktív, előnyös frekvenciákon.

 

 Biztonság és tárolás.

A termék nem lép kölcsönhatásba egyetlen ismert gyógyszerrel sem. 

A tárolása napfénytől védett helyen történjen, mivel az ezüst fényérzékeny. A termék azonban nem érzékeny a normál elektromágneses sugárzásra (mobiltelefonok, audiorendszerek, tévék, számítógépek), a felhasznált víz sajátos szerkezete miatt.

Argyriát nem okoz. Csak tiszta ezüstöt és ultratiszta vizet tartalmaz.

Megnyitás után nincs szükség hűtésre.

A terméket azonban nem közvetlenül az üvegből fogyasztják, a nyállal való esetleges szennyeződés miatt, amely a termék színét sárgára, többé-kevésbé intenzívre változtatja.

Allergiák

A ezüst kolloid a legtöbb ember számára nem allergén. Rendkívül ritkán, általában kevesebb mint 1/10000 embernél lehet allergiás reakció néhány fémre, például nikkelre vagy ezüstre. Ebben az esetben az ezüstkolloidot először nagyon kis, nagyon híg mennyiségben kell tesztelni, majd fokozatosan növelni, és közben megfigyelni szervezet reakcióját.

 

Herxheimer

Általában a termék egyszerű alkalmazása a bőrön allergiás reakciót okozhat, ha van ilyen. 

Ha egy ilyen alkalmazásra nincs reakció, de az ezüst mégis gyulladáscsökkentő hatásokat vált ki, akkor Herxheimer-reakciója lehet, olyan fertőzés miatt, amelyről Önnek nincs tudomása. Figyelje meg ebben az esetben a reakció súlyosságát és annak alakulását. Normális esetben, ha ez a helyzet, a negatív hatás fokozatosan elmúlik. Fordítson fokozott figyelmet a fogyasztásra, főleg ilyen esetben, bármennyire is ritka az előfordulási valószínűsége.

A Herxheimer-reakció következményei: fejfájás, gyulladás, általános rossz közérzet, rekedtség, hányinger, általános testfájdalmak vagy csak az ízületekben.

 

Adagolás

A fenntartó adag 1-3 teáskanál, naponta 1-3 alkalommal. Ezek kis mennyiségek, amelyek immunmoduláló, regeneráló, homeosztatikus hatással bírnak. A napi adag vízzel hígítható, és egész nap fogyasztható. A lenyelés előtt időnként (akár hígított formában) történő szájban tartás felerősítheti a hatásokat, különösen az energetikai-információs természetűeket.

Súlyos fertőzés esetén azonban egy felnőtt 150-200 ml Nova kolloid ezüstöt fogyaszthat naponta, rövid ideig (1-2 hónapig), veszély nélkül.

Gyermekek esetében az adagokat (fenntartó és roham kezelésként) a testtömeg aránnyal megfelelően csökkentik.

 

Szín

A nova kolloid ezüst gyakorlatilag színtelen termék, amelynek néha sárga vagy szürke árnyalatai lehetnek. Bizonyos körülmények között színe sárgára vagy barnára változhat. Bár a jelenség ritkán fordul elő, csak a makro klaszterben való asszociációt jelenti, a környezeti körülmények nehezen számszerűsíthetősége miatt. A makro klaszterek szétesnek, mihelyt eljutnak a vékonybélbe (amely egy bázis pH-jú közeg).

 

Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és nem helyettesítheti orvosának vagy szakképzett egészségügyi személyzetének tanácsát vagy receptjét.

 

Ezüstkolloid ár

A kolloid ezüst ára az ezüstrészecskék-tartalomtól függően változik, ppm-ben kifejezve. A Nova kolloid ezüst rendelkezik a legmagasabb ezüstrészecskék-tartalommal - 110 ppm.Keresd termékeinket a Te vagy a Fontos bemutatóteremben: Cím: 1117 Budapest, Váli u. 5
Adatvédelmi szabályzat és feltételekCookie-kGDPR adatvédelemOnline VitarendezésJogi nyilatkozat

Copyright 2023 amthealthinvest.hu. Minden jog fenntartva.