Telefonos megrendelés 0040 711 925 160 Contul meuRólunkKapcsolatba lépni
MeniuCaută
Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 

Jogi nyilatkozat (*) A www.amthealthinvest.hu  weboldalunk tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvos tanácsát. A tanács alkalmazása előtt tisztában kell lennie azzal, hogy a közölt információk nem célja semmilyen egészségügyi állapot diagnosztizálása vagy kezelése, illetve az arra feljogosított egészségügyi személyzet által felírt gyógyszerek vagy kezelések helyettesítése. 

Az AMT Health Invest csapata szenvedélyesen szereti az egészséges életmódot, és hisz abban, hogy az egészséget jelentősen befolyásolja az, ahogyan eszünk, gondolkodunk, alszunk, dolgozunk, szabadidőnket töltjük, hogyan viszonyulunk önmagunkhoz és a többiekhez, de nem. rendelkezzen felhatalmazott egészségügyi személyzettel. 

 

A termékek hatása életkortól, életmódtól, anyagcserétől, egészségi állapottól stb.vátozhat. Az AMT Health Invest csapata nem vállal felelősséget a termékek minőségéért és kezelési hatékonyságáért, a www.amthealthinvest.hu  oldalon található információk felhasználása az olvasó saját felelősségére történik.

 

A www.amthealthinvest.hu  oldalon keresztül közölt összes információ nem minősül orvosi konzultációnak, kizárólag tájékoztatási és szórakoztatási célokat szolgál, minden egészséges életmóddal foglalkozó olvasó számára hozzáférhető módon. Ez az információ nem helyettesítheti és nem helyettesíti a közvetlenül az orvosi rendelőben kínált szakorvosi konzultációt, diagnózist és kezelést. Az oldal adminisztrátora semmilyen módon nem tehető és nem tehető felelőssé azért, ha az olvasók nem megfelelően alkalmazzák az ezen az oldalon keresztül nyújtott jogorvoslatokat és/vagy tanácsokat. Az AMT Health Invest azt javasolja az olvasóknak, hogy bármilyen egészségügyi problémával forduljanak orvoshoz, hogy elemezzék az egyes esetek sajátosságait, és részesüljenek a megfelelő diagnózis és kezelés előnyeiből. 

 

Ezért az oldalon található információk semmiképpen sem helyettesíthetik az orvos által adott ajánlásokat. A weboldalon, chaten vagy e-mailben felkínált válaszok csak oktatási és tájékoztató jellegűek, és semmilyen helyzetben nem tekinthetők speciális orvosi konzultációknak vagy elemzéseknek. 

 

Az AMT Health Invest vállalja a tájékoztatást, de nem garantálja, hogy a témában a legfrissebb információ áll rendelkezésre. Az AMT Health Invest arra biztat, hogy konzultáljon akkreditált személyzettel: orvossal, táplálkozási szakemberrel, terapeutával stb. Ha tudja, hogy valamilyen betegségben, például rákban, cukorbetegségben vagy bármilyen más betegségben szenved, javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen gyógymódot vagy tanácsot alkalmazna a www.amthealthinvest.hu  weboldalon. 

A www.amthealthinvest.hu  weboldal használata bizonyos feltételek elfogadását jelenti. Itt megtekinthetők. 

 

Köszönjük megértését, és szeretnénk, ha csatlakozna hozzánk ezen a zöld úton. Keressen ihletet cikkeink között, és ossza meg őket, hogy inspiráljon másokat.Keresd termékeinket a Te vagy a Fontos bemutatóteremben: Cím: 1117 Budapest, Váli u. 5
Adatvédelmi szabályzat és feltételekCookie-kGDPR adatvédelemOnline VitarendezésJogi nyilatkozat

Copyright 2023 amthealthinvest.hu. Minden jog fenntartva.