Telefonos megrendelés 0040 711 925 160 Contul meuRólunkKapcsolatba lépni
MeniuCaută
amthealthinvest.hu
Kolloid ásványok
Cink kolloid Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy
KedvencekProducător >>
Cink kolloid Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy

Cink kolloid Young Zinc 25ppm | Pure Alchemy

3,003 HUF

SKU: 6426556777083

Mennyiség:

A Young Cink a cink ultra tiszta kolloid szuszpenziója, amelyet maximális tisztaságú strukturált vízzel (vezetőképessége kisebb, mint 0,1 microsiemens / cm) és elektrolitikusan tisztított cinkkel készítenek, 99,9998% -ig (0,999998).

 

480ml

Descriere

A Young Cink a cink ultra tiszta kolloid szuszpenziója, amelyet maximális tisztaságú strukturált vízzel (vezetőképesség kisebb, mint 0,1 microsiemens / cm) és elektrolitikusan tisztított cinkkel készítenek, 99,9998% -ig (0,999998).

 

A Young Cink 100%  természetes ásványi anyag -kiegészítő cink részecskék és ionok keverékének formájában.


Eredeíileg (reaktivitása miatt) a biológiai hozzáférhetőség rendkívül magas, a cink nagyon könnyen lép a biológiai molekulákkal kapcsolatba (amikor szükséges).


 A Young Cink íze semleges, gyakorlatilag hiányzik, még nagyon érzékeny emberek számára is.

 

A cink esetében nem a részecskék aktív felülete a lényeges (szinte azonnal átalakul és asszimilálódik), hanem tisztasága a vízben. Ez az oka annak is, hogy a felhasznált cink rendkívüli tisztaságú (99,9998%), különben fennáll az ólom szennyeződés veszélye. 


Végül, de nem utolsósorban, a víz polimodális struktúrája (fizikai és energetikai) megsokszorozza ennek a kolloid cink választéknak a hatékonyságát 5 és 10 közötti faktorral (összehasonlítva azzal a kolloiddal, amelyre struktúrát nem alkalmaznak).


A fizikai strukturálást örvény típusú mozgásokkal, az energetikai pedig elektromágneses mezők segítségével érik el biológiailag aktív, előnyös frekvenciákon.

 

Biztonság és tárolás.

A termék nem lép kölcsönhatásba egyetlen ismert gyógyszerrel sem. 

A tárolása napfénytől védett helyen történjen, az ezüst fényérzékeny. A termék azonban nem érzékeny a normál elektromágneses sugárzásra (mobiltelefonok, audiorendszerek, tévék, számítógépek), a felhasznált víz sajátos szerkezete miatt.

Argyriát nem okoz. Csak tiszta ezüstöt és ultratiszta vizet tartalmaz.

Megnyitás után nincs szükség hűtésre.

A terméket azonban nem közvetlenül az üvegből fogyasztják, a nyállal való esetleges szennyeződés miatt, amely a termék színét sárgára, többé-kevésbé intenzívre változtatja.

 

Allergiák:

A kolloid cink a legtöbb ember számára nem allergén. Ezenkívül, nem tudunk élni ezen ásvány nélkül. A szokásos módon azonban tesztelheti a termék esetleges allergiáját, a bőr kis területén (érzékeny területen).

 

Herxheimer

A kolloid cink esetében rendkívül valószínűtlen, hogy az ilyen reakció az antibakteriális hatás ellenére is bekövetkezzen a termék alacsony koncentrációja miatt.

 

Adagolás:

A fenntartó adag körülbelül 1 evőkanál, naponta 1-3 alkalommal. Bár az adag nem biztosítja a napi cink igény, lehetőséget kínál arra, hogy fokozatosan tudatosítsuk az általános állapot változását (a tónusos hatás értelmében). A cink esetében azonban a gyermekek adagjai szükségszerűen alacsonyabbak: 1 teáskanál, naponta 1-3 alkalommal.


A terméket azonban kifejezetten felnőtteknek ajánljuk, a tudatossági folyamatok szükségességének jobb megértése miatt, természetesen egy ilyen termék alkalmazása esetén.

Ennek ellenére nagyon nagy hatása lesz még az egyszerű nyelv alatti karbantartásra is, tehát a gyerekekre is.

 

Szin:

A Young Cink gyakorlatilag színtelen termék. Néha lerakódásokat mutathat, amelyek nagyon jól asszimilálódnak, ha a terméket (csak kissé) felrázzák használat előtt.

 

Hatása:

- antioxidáns

- segít megőrizni a bőr egészséges állapotát

- támogatja a porc harmonikus regenerálódását

-javítja a sejtek anyagcseréjét

- a reproduktív rendszer tonikja

- immunmodulátor


Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és nem helyettesítheti orvosának vagy szakképzett egészségügyi személyzetének tanácsát vagy receptjét.

480ml


Keresd termékeinket a Te vagy a Fontos bemutatóteremben: Cím: 1117 Budapest, Váli u. 5
Adatvédelmi szabályzat és feltételekCookie-kGDPR adatvédelemOnline VitarendezésJogi nyilatkozat

Copyright 2023 amthealthinvest.hu. Minden jog fenntartva.